Wij, Sharon en Leonie organiseren voor de zevende keer de Hippe Hebbedingen Fair te Groenlo. Geïnspireerd door diverse fairs die we her en der bezocht hebben, raakten we zo enthousiast dat we dit initiatief in Groenlo graag willen uitvoeren. Waarbij ons uitgangspunt is dat het vooral hip, creatief en origineel moet zijn in een parkachtige, gezellige omgeving. Zo geschiede in 2014.

Tijdens deze fair worden er verbindingen gelegd op het gebied van creativiteit en ondernemerschap. Wij willen dit doen door middel van het bieden van een creatief platform. Een plek waar diverse werelden samen komen, vol creativiteit, dromen, speelsheid! Wij zien deze plek voor ons in de vorm van een fair. Een fair is dé ontmoetingsplek bij uitstek. Er is veel creativiteit in Oost Nederland, dit willen we samenbrengen en aan een breed publiek laten zien. Daarnaast willen we graag door middel van dit evenement, Groenlo bij een breed publiek op de kaart zetten.

De fair vindt plaats op de meest sfeervolle groene locatie van het centrum van Groenlo; rondom de Oude Calixtuskerk. Het event begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
De vorige editie mochten we maar liefst 3000 bezoekers en 80 standhouders ontvangen. Wij zijn inmiddels een succesvol concept!
Ben jij geïnteresseerd om tijdens de Hippe Hebbedingen Fair jouw originele, creatieve en unieke producten te laten zien en proeven aan de bezoekers? Dan nodigen wij je van harte uit om met een stand op de fair te komen staan! Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan:

MELD JE AAN